Lacie 4TB Rugged RAID Pro USB-C & SD card slot:

Lacie 4TB Rugged RAID Pro USB-C & SD card slot

SKU
STGW4000800
4TB Rugged RAID Pro Mobile USB Type-C RAID Drive од LaCie е дизајниран да им овозможи на корисниците во движење да имаат пристап до складирање и перформанси што им се потребни. Се одликува со 4TB меморија и може да се постави во RAID 0 за брзина, RAID 1 за вишок или JBOD за капацитет. Покрај тоа, тој има вграден SD читач на картички, така што лесно може да ги исклучите и пренесете податоците во вашите уреди. Тој користи интерфејс USB тип-C и доаѓа со кабел од тип-C до тип-А за компатибилност со системи кои не се опремени со тип-C. Благодарение на својот суров дизајн, тој е отпорен на удари, прашина и вода.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
4TB Rugged RAID Pro Mobile USB Type-C RAID Drive од LaCie е дизајниран да им овозможи на корисниците во движење да имаат пристап до складирање и перформанси што им се потребни. Се одликува со 4TB меморија и може да се постави во RAID 0 за брзина, RAID 1 за вишок или JBOD за капацитет. Покрај тоа, тој има вграден SD читач на картички, така што лесно може да ги исклучите и пренесете податоците во вашите уреди. Тој користи интерфејс USB тип-C и доаѓа со кабел од тип-C до тип-А за компатибилност со системи кои не се опремени со тип-C. Благодарение на својот суров дизајн, тој е отпорен на удари, прашина и вода.
Производител
LaCie
EAN code
3660619403745
End of life
No
Боја
сребрена
Капацитет
4 TB
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Интерфејс
USB-C