LaCie 8TB 2big Dock Thunderbolt 3 & USB 3.1:

LaCie 8TB 2big Dock Thunderbolt 3 & USB 3.1

SKU
STGB8000400
2big Thunderbolt 3 Dock испорачува капацитет за складирање од 8TB, кој се состои од два 4TB Seagate IronWolf Pro 7200 rpm SATA III 3.5 "хард дискови. Додека 2big е компатибилен со Windows 10 и MacOS 10.12, тој се форматира како HFS + за Mac, и е конфигуриран како хардверски контролиран RAID 0, кој обезбедува подобрувања во перформансите, но нема вишок на податоци. Исто така се поддржува RAID 1 и JBOD.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
2big Thunderbolt 3 Dock испорачува капацитет за складирање од 8TB, кој се состои од два 4TB Seagate IronWolf Pro 7200 rpm SATA III 3.5 "хард дискови. Додека 2big е компатибилен со Windows 10 и MacOS 10.12, тој се форматира како HFS + за Mac, и е конфигуриран како хардверски контролиран RAID 0, кој обезбедува подобрувања во перформансите, но нема вишок на податоци. Исто така се поддржува RAID 1 и JBOD.
Производител
LaCie
End of life
No
Боја
сребрена
Капацитет
8 TB
Интерфејс
SDXC Card, Thunderbolt, USB 3.0, USB-C