Lacie 8TB d2 Thunderbolt 3 & USB 3.1 Type C [7200] (Enterprise HDD):

Lacie 8TB d2 Thunderbolt 3 & USB 3.1 Type C [7200] (Enterprise HDD)

SKU
STFY8000400
Со голем 8TB капацитет за складирање, d2 Thunderbolt 3 Desktop Drive од LaCie е одличен за складирање на големи фото и видео проекти, зачувување на документи, архивирање на податоци и многу повеќе. Поврзувањето на уредот со вашиот компјутер е едноставно бидејќи доаѓа со двојни Thunderbolt 3 порти и еден USB 3.1 порт кој нуди максимална брзина на пренос на податоци до 240 MB / s. Со d2 Thunderbolt 3, портите не ги пренесуваат само вашите податоци. Можете да го користите USB-C приклучокот за да поврзете компатибилни USB-C компјутери, па дури и драјвери со двојни 4K дисплеи, еден дисплеј од 5K или вкупно шест LaCie d2 дискови на вашиот компјутер со двојни Thunderbolt 3 порти. Сето ова може да се постигне додека го задржувате вашиот работен простор во мирување, благодарение на извонредната алуминиумска конструкција на LaCie d2 Thunderbolt 3 Desktop Drive.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Со голем 8TB капацитет за складирање, d2 Thunderbolt 3 Desktop Drive од LaCie е одличен за складирање на големи фото и видео проекти, зачувување на документи, архивирање на податоци и многу повеќе. Поврзувањето на уредот со вашиот компјутер е едноставно бидејќи доаѓа со двојни Thunderbolt 3 порти и еден USB 3.1 порт кој нуди максимална брзина на пренос на податоци до 240 MB / s. Со d2 Thunderbolt 3, портите не ги пренесуваат само вашите податоци. Можете да го користите USB-C приклучокот за да поврзете компатибилни USB-C компјутери, па дури и драјвери со двојни 4K дисплеи, еден дисплеј од 5K или вкупно шест LaCie d2 дискови на вашиот компјутер со двојни Thunderbolt 3 порти. Сето ова може да се постигне додека го задржувате вашиот работен простор во мирување, благодарение на извонредната алуминиумска конструкција на LaCie d2 Thunderbolt 3 Desktop Drive.
Производител
LaCie
EAN code
3660619401550
End of life
No
Боја
сребрена
Меморија
No
Капацитет
8 TB
Материјал
Aluminium
HDD trays
No
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Интерфејс
Thunderbolt, USB 3.0