Lacie d2 Professional USB-C [7200] (Enterprise, bk)

SKU
conf-lacie-d2-professional-usb-c-7200-enterprise-bk-mk
Надворешниот хард диск од тип d2 Professional USB 3.1 од LaCie има USB 3.1 Type-C приклучок кој е компатибилен со уредите Thunderbolt 3. Доколку вашиот систем не е опремен со приклучок Type-C, тој доаѓа со адаптер Type-C до Type-А. Внатре е Seagate BarraCuda Pro enterprise-class дискот, кој се врти на 7200 вртежи во минута и нуди пренос на податочни стапки до 240 MB/s. Во прилог на својата гаранција, овој уред вклучува петгодишен план за спасување на податоци, како и едномесечно членство во планот Adobe Creative Cloud All Apps.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Надворешниот хард диск од тип d2 Professional USB 3.1 од LaCie има USB 3.1 Type-C приклучок кој е компатибилен со уредите Thunderbolt 3. Доколку вашиот систем не е опремен со приклучок Type-C, тој доаѓа со адаптер Type-C до Type-А. Внатре е Seagate BarraCuda Pro enterprise-class дискот, кој се врти на 7200 вртежи во минута и нуди пренос на податочни стапки до 240 MB/s. Во прилог на својата гаранција, овој уред вклучува петгодишен план за спасување на податоци, како и едномесечно членство во планот Adobe Creative Cloud All Apps.
Производител
LaCie
End of life
No
Материјал
Aluminium
Интерфејс
USB-C
Производител
LaCie
EAN code
3660619403950
Боја
jet black
Капацитет
4 TB
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Интерфејс
USB-C
Производител
LaCie
EAN code
3660619403967
Боја
jet black
Капацитет
6 TB
Материјал
Aluminium
Интерфејс
USB-C
Производител
LaCie
EAN code
3660619403974
Боја
jet black
Капацитет
10 TB
Материјал
Aluminium
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Интерфејс
USB-C