Lacie Rugged Thunderbolt & USB 3.1 Type C w integrated cable

SKU
conf-lacie-thunderbolt-usb-3.1-type-c-integrated-cable-mk
Искористете ги предностите на подобрените стапки на пренос на податоци со 2TB Rugged Mobile Hard Drive од LaCie. Не само што овој хард диск нуди подобрен податочен пренос до 130 MB / s, тој исто така е опремен со интегриран Thunderbolt кабел и USB 3.0 Type-C порта дизајниран за да го поврзе уредот со различни Windows и Mac компјутер.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Искористете ги предностите на подобрените стапки на пренос на податоци со 2TB Rugged Mobile Hard Drive од LaCie. Не само што овој хард диск нуди подобрен податочен пренос до 130 MB / s, тој исто така е опремен со интегриран Thunderbolt кабел и USB 3.0 Type-C порта дизајниран за да го поврзе уредот со различни Windows и Mac компјутер.
Производител
LaCie
End of life
No
Производител
LaCie
EAN code
3660619400430
Боја
портокалова
Капацитет
2 TB
Интерфејс
Thunderbolt, USB-C
Производител
LaCie
EAN code
3660619400447
Боја
портокалова
Капацитет
4 TB
Интерфејс
Thunderbolt, USB-C
Производител
LaCie
EAN code
3660619401178
Боја
портокалова
Капацитет
5 TB
Интерфејс
Thunderbolt, USB 3.0