Leef iAccess3 IOS microSD Card Reader - Black:

Leef iAccess3 IOS microSD Card Reader - Black

SKU
LIAC30KK000A1
Најлесниот пат до бесконечна меморија, Leef iAccess iOS microSD читачот е ново решение за меморијата кое ќе Ви овозможи никогаш повеќе да не се ограничувате поради меморијата кога сакате да гледате или уредувате фотографии или видео записи на Вашиот iPhone или iPad.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Најлесниот пат до бесконечна меморија, Leef iAccess iOS microSD читачот е ново решение за меморијата кое ќе Ви овозможи никогаш повеќе да не се ограничувате поради меморијата кога сакате да гледате или уредувате фотографии или видео записи на Вашиот iPhone или iPad.
EAN code
0855284005919
End of life
No
Боја
црна
Compatibility
iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Pro, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Mac mini, Mac Pro, Touchscreen, Video MDPTB, iPhone 3G/S, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s/SE, iPad, iPad 2, iPad 3rd generation, iPad 4th generation, iPad Air, iPad mini, iPad mini 2, iPod shuffle 3rd generation, iPod shuffle 4th generation, iPod nano 4th generation, iPod nano 5th generation, iPod nano 6th generation, iPod nano 7th generation, iPod touch 2nd generation, iPod touch 3rd generation, iPod touch 4th generation, iPod touch 5th generation
Compatibility iOS
iOS 8 and higher, iOS 8.2 and higher, iOS 9 and higher, iOS 11 and higher
Капацитет
No
Connectivity
Lightning