LifePrint Film - 30 Pack

SKU
LPFILM30
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Barner - Le Marais - Dark Green
Barner - Le Marais - Dark Green
4.490 МКД

Достапен производ

Barner - Le Marais - Pink Tortoise
Barner - Le Marais - Pink Tortoise
4.490 МКД

Достапен производ

Barner - Chamberi - Pink Tortoise
Barner - Chamberi - Pink Tortoise
4.490 МКД

Достапен производ

JLAB Rewind Wireless Retro Headphones - Black
JLAB Rewind Wireless Retro Headphones - Black
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 1.890 МКД

Достапен производ

Moshi VersaCover for iPad Air (4th Gen. 2020)  - Savanna Beige
Moshi VersaCover for iPad Air (4th Gen. 2020) - Savanna Beige
Special Price 2.990 МКД
Regular Price 4.990 МКД

Достапен производ

EPICO Watch 38/40/41 Strap Magnetic for Apple Watch mm - black/blue
EPICO Watch 38/40/41 Strap Magnetic for Apple Watch mm - black/blue
1.990 МКД

Достапен производ

Nomad Rugged Case, orange - iPhone 14 Pro
Nomad Rugged Case, orange - iPhone 14 Pro
Special Price 2.990 МКД
Regular Price 4.990 МКД

Достапен производ

JLAB Epic Air ANC True Wireless - Black
JLAB Epic Air ANC True Wireless - Black
Special Price 3.990 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Детали

Фото-хартијата LifePrint со леплива позадина ви овозможува лесно и брзо печатење фотографии од Вашиот iPhone. Сега лесно можете да ја декорирате вашата соба и персонализирате просторот со вашите омилени спомени. Фотографската хартија LifePrint не бара мастило и работи на принципот на ZINK технологијата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Lifeprint
Weight
0.0000
EAN code
866188000245
Боја
No
End of life
No
Maconomy Stock Availability
No
Модел
No
Големина
No
Капацитет
No
Connectivity
No

Product declaration