Со новите Apple M1 и M2 чипови, MacBook Pro направи огромен чекор нанапред. Чип на Apple кој претставува огромен скок во перформансите на процесорот, графичкиот процесор и машинското учење, а можеш да направиш многу повеќе од претходно со батерија што трае до 21 час. Дознај повеќе 
Чип на Apple кој претставува огромен скок во перформансите на процесорот, графичкиот процесор и машинското учење, а можеш да направиш многу повеќе од претходно со батерија што трае до 21 час. MacBook Pro им нуди перформанси што ја менуваат играта на професионалните корисници. Моќните M1, помоќните M2, уште помоќните M1 Pro или најмоќните M1 Max чипови вртоглаво брзо се справуваат со тешки професионални процедури и во исто време и даваат на батеријата неверојатна издржливост. M1 Pro и M1 Max ја зголемуваат одличната архитектура M1 до нови височини. И за прв пат досега, тие ја носат архитектурата систем на чип (SoC) во професионален компјутер. Покрај тоа, 14" и 16" MacBook имаат нови порти за професионалци, вклучувајќи SDXC, HDMI и Thunderbolt 4.

  • избери помеѓу M1, M2, M1 Pro, M1 Pro Max.
  • батерија која издржува до 21 час работа, во секое време
  • до 10-јадрен процесор
  • до 32-јадрен графички процесор
Погледни и:

Зошто Mac? >
Додатоци за Mac >

 

Прелистај ги категориите