Со новите Apple M3 и M2 чипови, MacBook Pro направи огромен чекор нанапред. Чип на Apple кој претставува огромен скок во перформансите на процесорот, графичкиот процесор и машинското учење, а можеш да направиш многу повеќе од претходно со батерија што трае и трае. Дознај повеќе 
Чип на Apple кој претставува огромен скок во перформансите на процесорот, графичкиот процесор и машинското учење, а можеш да направиш многу повеќе од претходно со батерија што трае и трае. MacBook Pro е најсилниот сојузник во сите твои задачи. Направи сѐ што ти треба брзо, лесно и едноставно. Одбери го вистинскиот Mac за тебе и искуси ја револуцијата која Apple ја направи со М чипот.

  • избери помеѓу M2 и M3 чипови
  • батерија која издржува до 21 час работа, во секое време
  • до 16-јадрен процесор
  • до 40-јадрен графички процесор
Погледни и:

Зошто Mac? >
Додатоци за Mac >