MacBook Pro 13": M1 256GB - Space Gray

SKU
MYD82MK

0 МКД

Избрана конфигурација
   

  Достапност

  ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

  Производител
  Apple
  Големина
  No
  Капацитет
  256 GB
  Дисплеј
  13"
  Гаранција
  1 година Apple интернационална гаранција

  Product declaration