MacBook Pro 13": M1 512GB - Space Gray

SKU
MYD92MK

0 МКД

Избрана конфигурација
   

  Достапност

  ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

  Производител
  Apple
  Големина
  No
  Капацитет
  512 GB
  Дисплеј
  13"

  Product declaration