MacBook Pro 13" with Touch Bar (2017)

SKU
macbook-pro-13-touch-bar-2017-family-mk

Тој е тенок, лесен, па дури и побрз и помоќен од порано. Тој го има најсветлиот и најразнобојниот екран на Mac лаптопи до сега. И содржи Touch Bar - Multi-Touch стакло вградено во тастатурата за брз пристап до саканите алатки, токму кога ги сакате. MacBook Pro е изграден врз иновативни идеи. И тој е подготвен за твоите.

Special Price 109.710 МКД
Regular Price 116.095 МКД
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Тој е тенок, лесен, па дури и побрз и помоќен од порано. Тој го има најсветлиот и најразнобојниот екран на Mac лаптопи до сега. И содржи Touch Bar - Multi-Touch стакло вградено во тастатурата за брз пристап до саканите алатки, токму кога ги сакате. MacBook Pro е изграден врз иновативни идеи. И тој е подготвен за твоите.

Processor GHz
1,1 GHz Core m3
Дисплеј
13"
Graphics
AMD Radeon HD 6490M graphics processor with 256MB of GDDR5 memory
EAN code
190198394675
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
processor
3.1GHz quad-core Intel Core i5 with 6MB on-chip shared L3 cache
EAN code
190198395696
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Touch Bar
Touch Bar with integrated Touch ID sensor
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена
EAN code
190198395696
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Touch Bar
Touch Bar with integrated Touch ID sensor
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
EAN code
190198396112
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Touch Bar
Touch Bar with integrated Touch ID sensor
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена