MacBook Pro 13" with Touch Bar (2017)

SKU
macbook-pro-13-touch-bar-2017-family-mk

Тој е тенок, лесен, па дури и побрз и помоќен од порано. Тој го има најсветлиот и најразнобојниот екран на Mac лаптопи до сега. И содржи Touch Bar - Multi-Touch стакло вградено во тастатурата за брз пристап до саканите алатки, токму кога ги сакате. MacBook Pro е изграден врз иновативни идеи. И тој е подготвен за твоите.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Тој е тенок, лесен, па дури и побрз и помоќен од порано. Тој го има најсветлиот и најразнобојниот екран на Mac лаптопи до сега. И содржи Touch Bar - Multi-Touch стакло вградено во тастатурата за брз пристап до саканите алатки, токму кога ги сакате. MacBook Pro е изграден врз иновативни идеи. И тој е подготвен за твоите.

Производител
Apple
Processor GHz
1,1 GHz Core m3
Дисплеј
13"
Graphics
AMD Radeon HD 6490M graphics processor with 256MB of GDDR5 memory
EAN code
190198394675
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
EAN code
190198395696
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Touch Bar
Touch Bar with integrated Touch ID sensor
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена
EAN code
190198395696
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Touch Bar
Touch Bar with integrated Touch ID sensor
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
EAN code
190198396112
Processor GHz
3.1GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.5GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 650
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Touch Bar
Touch Bar with integrated Touch ID sensor
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена