MacBook Pro 15" with Touch Bar (2017)

SKU
macbook-pro-15-touch-bar-2017-family-mk

Тој е тенок, лесен, па дури и побрз и помоќен од порано. Тој го има најсветлиот и најразнобојниот екран на Mac лаптопи до сега. И содржи Touch Bar - Multi-Touch стакло вградено во тастатурата за брз пристап до саканите алатки, токму кога ги сакате. MacBook Pro е изграден врз иновативни идеи. И тој е подготвен за твоите.

Special Price 148.410 МКД
Regular Price 157.048 МКД
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Тој е тенок, лесен, па дури и побрз и помоќен од порано. Тој го има најсветлиот и најразнобојниот екран на Mac лаптопи до сега. И содржи Touch Bar - Multi-Touch стакло вградено во тастатурата за брз пристап до саканите алатки, токму кога ги сакате. MacBook Pro е изграден врз иновативни идеи. И тој е подготвен за твоите.

Processor GHz
1,1 GHz Core m3
Дисплеј
15"
Graphics
AMD Radeon HD 6490M graphics processor with 256MB of GDDR5 memory
EAN code
190198373748
Processor GHz
2.8GHz quad-core Intel Core i7 processor
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.8GHz
Меморија
16 GB
Капацитет
256 GB
Дисплеј
15"
Graphics
Radeon Pro 555 with 2GB of GDDR5 memory and automatic graphics switching
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
15-inch MacBook Pro
87W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
EAN code
190198374585
Processor GHz
2.8GHz quad-core Intel Core i7 processor
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.8GHz
Меморија
16 GB
Капацитет
256 GB
Дисплеј
15"
Graphics
Radeon Pro 555 with 2GB of GDDR5 memory and automatic graphics switching
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
15-inch MacBook Pro
87W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена
EAN code
190198374165
Processor GHz
2.9GHz quad-core Intel Core i7
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.9GHz
Меморија
16 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
15"
Graphics
Radeon Pro 560 with 4GB of GDDR5 memory and automatic graphics switching/Intel HD Graphics 630
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
15-inch MacBook Pro
87W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
EAN code
190198375001
Processor GHz
2.9GHz quad-core Intel Core i7
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.9GHz
Меморија
16 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
15"
Graphics
Radeon Pro 560 with 4GB of GDDR5 memory and automatic graphics switching/Intel HD Graphics 630
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
15-inch MacBook Pro
87W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена