Apple Rechargeable Battery - 17inch MacBook:

Apple Rechargeable Battery - 17inch MacBook

SKU
MA458G/A
Батерија на полнење за дополнително уживање со вашиот MacBook 17"
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Батерија на полнење за дополнително уживање со вашиот MacBook 17"
Производител
Apple
Weight
0.0000
EAN code
885909109074
End of life
No
Бои
No
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Compatibility
No
Dimensions
No
Коментар
No