Magnetic car holder EPICO - space gray

SKU
9915101900008
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.
ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
More details >

Детали

  • Epico Magnetic Vent Mount е наменета за мобилни телефони во автомобилот
  • Минимални димензии и одлична стабилност
  • Изработени од висококвалитетни материјали
  • Мобилен држач кој се вклопува во вентилационата решетка
  • Универзален дизајн
  • Едноставна инсталација

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
EPICO
Weight
0.0000
End of life
No
Материјал
TPU
Боја
Вселенски сива