MagSafe Charger

SKU
MHXH3ZM/A
 

Достапност

Детали

Полначот Apple MagSafe драстично го олеснува безжичното полнење. Совршено поставените магнети лесно се поврзуваат со вашиот iPhone 12 или iPhone 12 Pro и овозможуваат брзо полнење до 15W. Полначот Apple Magsafe е компатибилен со полнењето Qi, така што можете да го користите за безжично полнење на вашиот iPhone 8 или подоцна, како и модели AirPods со футрола што поддржува безжично полнење, како да користите кој било овластен полнач Qi. Магнетното поврзување работи само со моделите iPhone 12 и iPhone 12. Адаптерот за напојување на Apple 20W USB-C се продава одделно.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
194252192467
Боја
White
Големина
No
Connectivity
MagSafe
MagSafe compatibility
Yes
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8

Product declaration