Замени го уредот и додатно заштеди.

Твојот телефон, таблет или компјутер замени го за Apple уред, плати со Mastercard® и на вредноста од стариот уред додатно добиј
5.000 МКД
попуст.

Достапно секој четврток во iSTYLE.

Резервирај онлајн
Посети не во продавница
Hero Image
Пример ⏤ СТАРО ЗА НОВО
Производ:
iPhone Xʀ
Редовна цена:
55.990 МКД
Промо цена:
51.999 МКД
Откупна вредност (Samsung Galaxy J5)
2.426*
Дополнително: Mastercard попуст
5.000 МКД
Конечна цена:
44.573 МКД
Заштеда:
11.417 МКД
Информативна пресметка
Минималната проценета вредност на стариот уред е потребно да изнесува 2.000 МКД, а годината на производство е потребно да биде минимум 2012 година.

Едноставно. Брзо. Згодно.

Донеси го твојот телефон, таблет или компјутер.

Твојот стар уред претвори го во попуст.

Плати со Mastercard® и заштеди додатни 5.000 МКД.

ПОДДРЖАНО ОД

Провери ги условите и правилата за промоцијата тука

Која е вредноста на мојот половен уред?
Пребарајте го Вашиот уред и дознајте ја неговата вредност.
Модел/Конфигурација

Добиј до

Уредот се вклучува?
 • Уредот нормално се вклучува и исклучува.
 • При самото вклучување, екранот се вклучува и менито може да се користи.
 • Конекторот за полнење нема видливи оштетувања.
 • Уредот функционира без полнач.
 • Нема видлива оксидација на рамката, приклучок за слушалки, конектор за полнење или пак на слотот за SIM картичка.
Екранот е исправен?
 • На екранот нема видливи знаци на обезбојување или оштетување на поединечни пиксели.
 • Екранот на допир работи совршено.
 • Екранот е целосно покриен со стакло и не е носен на поправки.
Екранот е исправен?
 • Екранот е без пукнатини.
 • На уредот нема пукнатини или оштетувања на рамката и задниот капак.
 • Рамката на уредот не е свиткана.
 • Пластиката помеѓу рамката и екранот не е поправана или скршена.
 • На рабовите на екранот нема оштетувања.
 • Стакленцето на камерата не е скршено.
 • Уредот е целосен и нема делови што недостасуваат батерија, задно капаче, итн.).
 • Екранот е фиксен, не се поместува од лежиштето.
 • Уредот не е сериозно оштетен, рамката не е деформирана.
Дали сите копчиња се на место и дали работат?
 • Сите копчиња работат непречено, не е потребна дополнителна сила за употреба.
 • Уредот доаѓа само со оригинални Apple делови.
Naprava je vklopljena?
 • Naprava se zažene ob pritisku na gumb za vklop.
 • Nprava ostane prižgana vsaj 7 sekund.
Zaslon dela?
 • Zaslon in osvetlitev delujeta brezhibno.
 • Prikazana slika je brez težav (brez navpičnih/horizontalnih črt, svetlobnih madežev, razbarvanja, grafičnih anomalij itd.).
 • Območje LCD zaslona ni poškodovano (brez razpok, sledi tipkovnice, luščenja premaza itd.).
 • Steklo ki prekriva LCD zaslon je brez poškodb.
Оперативниот систем се вчитува?
 • Уредот се вклучува и работната површина се вчитува/екранот за најава (со вградениот хард диск).
Физичката состојба на уредот е во ред?
 • Уредот е цел, не фалат делови од куќиштето (рамката на екранот, капакот од долу и итн.).
 • Уредот нема скршени компоненти (trackpad, Apple лого, и итн.).
 • Куќиштето не е искривено.
 • Рабовите не се искривени/натиснати.
 • Уредот не е деформиран од оштетена батерија.

Mastercard или Maestro? Избери ти.

Maestro
Maestro

Дополнителниот попуст од 5.000 МКД ќе го добиеш при плаќање со Mastercard или Maestro картичките. Изборот е твој.

Избери го твојот нов iPhone, iPad или Mac и заштеди.

*Прикажаните цени се со вклучен Mastercard попуст кој важи само за во четврток.
*На овие цени додатно ќе добиете попуст за вредноста на Вашиот стар уред.

Барате некој друг производ?
Провери ги останатите модели.

Резервирај онлајн

1. Преку нашата онлајн продавница додадете го Вашиот нов посакуван уред во кошничката.

2. За начин на плаќање изберете "Плаќање во продавница".

3. Во коментари на нарачката назначете "iSTYLE - СТАРО ЗА НОВО" и завршете ја нарачката.

4. Посакуваниот Apple уред ќе биде резервиран на твое име.

5. Следи ги чекорите за во продавница

Посети не

1. Посети не во продавница.

2. Ние ќе го прегледаме Вашиот стар уред и процениме вредноста за истиот.

3. Понудената вредност за Вашиот стар уред ќе ја одбиеме од вредноста на Вашиот нов Apple уред.

4. Преостанатиот дел плати го со Mastercard картичка.

5. На откупната вредност ние ќе додадеме додатен попуст од 5.000 МКД.

Зошто во iSTYLE?

Брз, висококвалитетен и целосен пренос на податоци на новиот уред.

Податоците ќе бидат трајно избришани од стариот уред.

Стариот уред се рециклира на еколошки начин.

Едноставна и брза процедура. Заврши сè на едно место.

Купувањето направете го во пријатна атмосфера заедно со стручни лица.

Без договори и прегоговори со потенцијални купувачи.

Можеш да донесеш стар уред од било кој производител.

Бесплатни работилници на Mac, iPhone и iPad.

Одличен избор на разноврсни додатоци за Вашиот нов уред.

Правила и услови

Кога можам да ја искористам промоцијата?
Производите со Mastercard попуст се достапни секој четврток до 1 август 2019.
Кои уреди ги откупуваме?
Тип на уред: паметни телефони, таблети, компјутери.
Бренд: Apple, Acer, Alcatel, Asus, Blackberry, Caterpillar, HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung, Sony, Xiaomi, HP, Dell, Toshiba или Google.
Произведено: 2012 година или подоцна
Минимална вредност на првиот уред за откуп преку промоцијата:2.000 МКД или повеќе

Не ги откупуваме сите модели. Пред да не посетите или направите нарачка Ве молиме контактирајте не преку webshop@istyle.mk или на 02 30 98 739 или проверете дали Вашиот уред е вклучен во уредите за откуп.
Кои производи можам да ги купам преку програмата СТАРО ЗА НОВО и промоцијата со Mastercard?
Преку оваа промоција можете да купите iPhone, iPad или Mac.
Како оди процедурата?
Носиш еден или повеќе стари уреди во нашата продавница. Ние ги прегледуваме, вреднуваме и ви нудиме откупна цена која може да се искористи како попуст на новиот уред. Подетално е објаснето нешто погоре
Што влијае на вредноста на мојот стар уред?
Година на производство;
изглед (гребнатини/оштетувања …);
функционалност (полнење, wi-fi, камера …);
оригинален кабел и полнач (само за Mac).
Која ќе биде вредноста на мојот уред?
На вредноста на уредот влијаат повеќе фактори, ние разбираме дека би сакале да добиете повеќе за Вашиот уред, но и ние сакаме да ви понудиме повеќе. Сепак гребнатини, пад, година на производство и други фактори директно влијаат на износот на проценетата вредност.
Мојот телефон има скршен екран. Дали сепак можам да го донесам на процена?
Да, може да донесете уред со скршен екран, но во тој случај проценетата вредност на уредот би била многу пониска.
Кој може да донесе стар уред?
Откупуваме уреди само од физички лица, во нивна сопственост. При користење на програмата СТАРО ЗА НОВО потребно е да се потпише изјава за сопственост. За откуп на стари уреди во сопственост на правни лица не е возможен.
Дали можам да добијам готовина во замена?
Старите уреди не може да се заменат за парична надомест. Во случај проценатата вредност да е повисока од вредноста на уредот кој сакате да го набавите, разликата во пари не се надоместува.
Колку уреди можам да донесам на процена?
Бројот на уреди не е ограничен. Вредноста на донесените уреди може да се собере и да се искористи како попуст на еден или повеќе производи. Сепак доколку сакате да го искористите и попустот со Mastercard првиот уред е потребно да биде проценет минимум 2.000 МКД.
Дали е задолжително купување на само еден уред?
Не, можете да набавите повеќе уреди.
Каде можам да го донесам уредот на процена?
Уредот можете да го донесете во нашата продавница, iSTYLE Skopje City Mall. Како најбрзо до нас
Што да направам пред да го донесам мојот уред на процена?
Исклучи ја опцијата Find My iPhone,
Исклучи го Touch ID или Face ID,
Избришете ја лозинката
Избриши ја iCloud корисничката сметка.
Дали мојот стар уред можам да го искористам за купување на производ по акциска цена?
Да, попустот може да се комбинира со други промоции и акции.
Дали малолетни лица можат да ја искористат програмата СТАРО ЗА НОВО?
Да, но заедно со својот родител или старател.