Netatmo - Weather Station:

Netatmo - Weather Station

SKU
NWS01-EC
Netatmo метеоролошката станица за во затворен простор ја мери удобноста во Вашиот дом преку обезбедување на витални информации и алармирање за тоа кога треба да го проветрите Вашиот дом со цел да се намали нивото на загадување.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Netatmo метеоролошката станица за во затворен простор ја мери удобноста во Вашиот дом преку обезбедување на витални информации и алармирање за тоа кога треба да го проветрите Вашиот дом со цел да се намали нивото на загадување.
Производител
Netatmo
EAN code
3700730500104
End of life
No
Боја
сребрена
Капацитет
No
Connectivity
No
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display, iPad (3. gen), iPad 2
iPod Compatibility
iPod touch (5th gen.)