Apple Pencil Tips - 4 во пакување:

Apple Pencil Tips - 4 во пакување

SKU
MLUN2ZM/A
Заменски врвови за Apple Pencil. Направени од Apple.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заменски врвови за Apple Pencil. Направени од Apple.
Производител
Apple
EAN code
888462756877
End of life
No
Боја
бела
Капацитет
No
HomeKit compatibility
No
Connectivity
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Compatibility
Apple Pencil