Microsoft Office Home & Business за Mac:

Microsoft Office Home & Business за Mac

SKU
W6F-00952
Користете ги Вашите омилени Microsoft Office апликации (Word, Excell, Power Point и Outlook) на Вашиот Mac со лиценцираниот Microsoft Office Home & Business пакетот.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Office Home & Business 2016 вклучува:
  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 и Outlook
  • Напишете го она што го сакате со помош во полето "Tell Me" на лентата и ќе ви каже како да го направите тоа.
  • Новите теми ви дозволуваат да го изберете изгледот на Office. Темите на темно и темно сива обезбедуваат висок контраст кој е полесен за очите, а шарената тема ви дава модерен изглед кој е конзистентен во сите ваши уреди.
  • Направете повеќе со Word docs: отворете PDF и уредувајте го, пуштете online видео и гледајте го без да го изгасите doc и искористете ја функцијата Read Mode за работење без никакви пречки на било кој екран.
  • Шаблоните на Excel го прават најголемиот дел од поставувањето и дизајнот за вас, за да можете да се фокусирате на вашите информации.
  • Креирајте релевантни презентации со новата усогласеност, усогласување со боја и други алатки за дизајн во PowerPoint и лесно споделете ги на интернет.
  • Нацртајте, напишете, кликнете или пребришете ги белешките во OneNote. Вашите мултимедиа белешки се зачувуваат, се пребаруваат и синхронизираат со OneNote - апликациите на вашите други уреди.
Производител
Microsoft
EAN code
889842096200
End of life
No