Microsoft Office Home & Student за Mac

SKU
GZA-00873
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Детали

Office Home & Student 2016 вклучува:
  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 и OneNote 2016
  • Напишете го она што го сакате со помош во полето "Tell Me" на лентата и ќе ви каже како да го направите тоа.
  • Новите теми ви дозволуваат да го изберете изгледот на Office. Темите на темно и темно сива обезбедуваат висок контраст кој е полесен за очите, а шарената тема ви дава модерен изглед кој е конзистентен во сите ваши уреди.
  • Направете повеќе со Word docs: отворете PDF и уредувајте го, пуштете online видео и гледајте го без да го изгасите doc и искористете ја функцијата Read Mode за работење без никакви пречки на било кој екран.
  • Шаблоните на Excel го прават најголемиот дел од поставувањето и дизајнот за вас, за да можете да се фокусирате на вашите информации.
  • Креирајте релевантни презентации со новата усогласеност, усогласување со боја и други алатки за дизајн во PowerPoint и лесно споделете ги на интернет.
  • Нацртајте, напишете, кликнете или пребришете ги белешките во OneNote. Вашите мултимедиа белешки се зачувуваат, се пребаруваат и синхронизираат со OneNote - апликациите на вашите други уреди.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Microsoft
Weight
0.1000
EAN code
889842093100
Модел
No
Големина
No
End of life
No
Maconomy Stock Availability
Yes

Product declaration