Apple Mini Displayport to VGA Adapter

SKU
MB572Z/B
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB Cable (1 m)
Apple Lightning to USB Cable (1 m)
1.790 МКД

Достапен производ

MagSafe Charger
MagSafe Charger
3.890 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m)
Apple Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m)
2.090 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
Apple USB-C to Lightning Cable (2 m)
2.490 МКД

Достапен производ

Детали

Секој Mac со Mini DisplayPort ви овозможува да поврзете надворешен екран или проектор користејќи адаптер. Можете да користите надворешен екран како свој главен работен простор или да ја проширите вашата работна површина, или можете да работите во mirrored режимот со проектор за да можете да видите што гледа вашата публика.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
885909631018
Модел
No
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Mac компатибилност
iMac, MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older), MacBook Pro 17"

Product declaration