Moshi Adapter USB-C Multiport

SKU
conf-moshi-adapter-usbc-multiport-rs

Moshi USB-C Multiport Adapter е 3 во 1 hub кој овоможува да се поврзете со дополнителни уреди на Вашиот USB-C или Thunderbolt 3 лаптоп. Користејќи ги најновите USB-C чипови, овој мултифункционален адаптер поддржува кристално чист 1080p и 4K видео излез до било кој уред кој има HDMI порта. Стандардна USB порта е вклучена за полнење на вашиот smartphone или за конектирање на други уреди како што се USB хард диск ili hub. Има интегрирано LED сијаличка која Ви дава до знаење кога компјутерот се полни.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Moshi USB-C Multiport Adapter е 3 во 1 hub кој овоможува да се поврзете со дополнителни уреди на Вашиот USB-C или Thunderbolt 3 лаптоп. Користејќи ги најновите USB-C чипови, овој мултифункционален адаптер поддржува кристално чист 1080p и 4K видео излез до било кој уред кој има HDMI порта. Стандардна USB порта е вклучена за полнење на вашиот smartphone или за конектирање на други уреди како што се USB хард диск ili hub. Има интегрирано LED сијаличка која Ви дава до знаење кога компјутерот се полни.

Производител
Moshi
End of life
No
Length
No
Боја
No
Компатибилност - адаптер
HDMI, USB, USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Moshi
EAN code
4712052319370
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Производител
Moshi
EAN code
4713057250149
Боја
златна
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Производител
Moshi
EAN code
4713057250156
Боја
Розево златна
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina