Moshi High Speed HDMI Cable 2m - White

SKU
99MO023126
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
Special Price 71.990 МКД
Regular Price 80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 128GB Black
iPhone 15 128GB Black
Special Price 55.690 МКД
Regular Price 63.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium
iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium
Special Price 87.990 МКД
Regular Price 97.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 128GB Blue
iPhone 15 128GB Blue
Special Price 55.690 МКД
Regular Price 63.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium
iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium
Special Price 87.990 МКД
Regular Price 97.490 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
Special Price 71.990 МКД
Regular Price 80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro 128GB White Titanium
iPhone 15 Pro 128GB White Titanium
Special Price 71.990 МКД
Regular Price 80.690 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium
iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium
Special Price 87.990 МКД
Regular Price 97.490 МКД

Достапен производ

Детали

Корисниците кои бараат одлични перформанси, не треба да бараат никој друг освен Moshi's High Speed HDMI кабелот. Кабелот е изработен од бакар, кој гарантира беспрекорен пренос на податоци со брзина од 18 Gbps, идеален за апликации со висок квалитет (4K) и видео и аудио. Покрај тоа, елоксираното алуминиумско куќиште ги блокира несаканите пречки.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Moshi
Weight
0.0500
EAN code
4712052316775
Боја
White
Големина
2m

Product declaration