Moshi Mini DisplayPort to HDMI Cable:

Moshi Mini DisplayPort to HDMI Cable

SKU
99MO023127

Опремен со најнапредни конвертори, Moshi Display Port to HDMI кабелот Ви овозможува да гледате видео со висока резолуција и да слушате високо квалитетен звук на својот телевизор или монитор користејќи Mac компјутер.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Опремен со најнапредни конвертори, Moshi Display Port to HDMI кабелот Ви овозможува да гледате видео со висока резолуција и да слушате високо квалитетен звук на својот телевизор или монитор користејќи Mac компјутер. Направете домашно кино така што ќе го споите Вашиот Mac со Thunderbolt 2 излезот на Ultra HD телевизор со неверојатна јасна слика. Има поддршка за висококанален дигитален аудио излез.

Производител
Moshi
EAN code
4712052311893
End of life
No
Length
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
HDMI, Mini DisplayPort
Mac компатибилност
iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"