Moshi Otto Q Wireless Charging pad - Alpine Gray:

Moshi Otto Q Wireless Charging pad - Alpine Gray

SKU
99MO022211

Комплетирајте го вашиот десктоп додека уживате брзо и удобно безжично полнење со Otto Q. Благодарение на модификуваниот Q-coil ™ модул на Moshi, Otto Q може да полни со кабел до 5 mm дебелина, истовремено поддржувајќи ги Apple (7,5 W) стандардите за брзо полнење. Неврзаниот површински прстен го држи телефонот на место а исто така Otto Q има ефикасни кола за заштита од прегревање.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Комплетирајте го вашиот десктоп додека уживате брзо и удобно безжично полнење со Otto Q. Благодарение на модификуваниот Q-coil ™ модул на Moshi, Otto Q може да полни со кабел до 5 mm дебелина, истовремено поддржувајќи ги Apple (7,5 W) стандардите за брзо полнење. Неврзаниот површински прстен го држи телефонот на место а исто така Otto Q има ефикасни кола за заштита од прегревање.
Производител
Moshi
EAN code
4713057254345
End of life
No
Боја
сива
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Батерија
10 W