Moshi USB-C to DisplayPort Cable - White:

Moshi USB-C to DisplayPort Cable - White

SKU
99MO084102

Првиот кабел од 5K, сертифициран од VESA, USB-C до DisplayPort кабелот на Moshi, го поврзува вашиот нов MacBook, MacBook Pro, iMac или iMac Pro со 5K DisplayPort монитор за кристално чисто видео без заматување, како и мулти-канален дигитален опкружувачки звук.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  • Кристално јасно 5K видео на 60 Hz
  • USB-C машки конектор за DisplayPort машки конектор
  • Повеќеканален дигитален опкружувачки звук
  • Анодизирани алуминиумски куќишта за дополнителна издржливост
  • Прв 5K, USB-C до DP кабел со сертификат VESA
  • Двонасочна поддршка за поврзување на DisplayPort (out) со USB-C (in)
  • Компатибилен со Thunderbolt 3 (USB-C) овозможен за MacBook, MacBook Pro, iMac, iMac Pro
Производител
Moshi
EAN code
4713057250200
End of life
No
Length
1,5 meter
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB-C, DisplayPort
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Compatibility
MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", iMac, MacBook