Moshi VersaCover for iPad mini (5th Gen)

SKU
moshi-versa-cover-for-ipad-mini-5th-gen-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Next One iPad 12.9 inch Scribble | Screen protector
Next One iPad 12.9 inch Scribble | Screen protector
2.990 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Black
Rollcase for iPad 10th generation | Black
2.990 МКД

Достапен производ

Smart Folio for iPad (10th generation) - Sky
Smart Folio for iPad (10th generation) - Sky
7.590 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Royal Blue
Rollcase for iPad 10th generation | Royal Blue
2.990 МКД

Достапен производ

Smart Folio for iPad (10th generation) - Watermelon
Smart Folio for iPad (10th generation) - Watermelon
7.590 МКД

Достапен производ

Scribble screen protector for iPad 10th generation
Scribble screen protector for iPad 10th generation
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 2.990 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Ballet Pink
Rollcase for iPad 10th generation | Ballet Pink
2.990 МКД

Достапен производ

NextOne - Tempered Glass за iPad 12.9"
NextOne - Tempered Glass за iPad 12.9"
2.990 МКД

Достапен производ

Детали

Амортизирачка обвивка која нуди трајна заштита од 360 степени. Едноставна оригами футрола која служи и како држач. Држачот поддржува пишување, читање и пребарување. Покрај тоа, подржана е и wake/sleep функцијата како и лесен пристап до сите копчиња и камерата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Moshi
Големина
No
iPad компатибилност
iPad mini 5
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Moshi
Боја
Stone
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Moshi
Боја
Black
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad mini 5
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Moshi
Weight
0.1220
Боја
Pink
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad mini 5
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration