Office Home and Business 2019:

Office Home and Business 2019

SKU
T5D-03245
Користете ги Вашите омилени Microsoft Office апликации (Word, Excell, Power Point и Outlook) на Вашиот Mac со лиценцираниот Microsoft Office Home & Business 2019 пакетот.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Office Home and Business 2019 е за семејства и мали бизниси кои ги сакаат класичните Office, апликации и е-пошта.
Тоа вклучува Word, Excel, PowerPoint и Outlook за Вашиот Mac.
Еднократнo инсталирана на 1 Mac компјутер за употреба дома или на работа
Производител
Microsoft
End of life
No