Office Home and Student 2019

SKU
79G-05061
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Основниот Microsoft Office пакет е наменет за стиденти и семејства кои имаат потреба од основните Office апликации. Овој пакет ги вклучува Word, Excel и PowerPoint. Со еднократно купување добивате можност овој пакет да го инсталирате на еден Mac или PC компјутер во Вашиот дом.

При купување на Microsoft Office Home and Student 2019 добивате:

• Еднократна активација на еден Mac или PC компјутер
• Classic 2019 верзии на Word, Excel и PowerPoint апликациите
• Лиценца за користење во Вашиот дом.

*Вклучени се сите јазици. Коматибилен со macOS и Windows 10 оперативните системи.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Microsoft
End of life
No