Достава

Курирска достава

Доколку производот го имаме на лагер испораката ќе биде извршена во најкраток можен рок. За нарачките кои ќе пристигнат до 15h, испораката ќе биде извршена веќе наредниот ден. Испораката на производи не се врши само во недела. За производите кои не се на залиха, а истите се достапни во нашиот централен магацин (странство), поистои можност истите да ги нарачате и истите да бидат доставени во рок од 7 до 14 дена. За сите нарачки над 3.000 денари доставата е бесплатна.

Лично превземање

Нарачанните производи преку нашата интернет продавница може да ги подигнете во нашиот малопродажен салон:

iSTYLE Skopje City Mall
Shoping Centre
ул. Љубљанска бр.4, приземје
1000 Скопје

ПОН-НЕД: 10h - 22h
Осигурување за безбеден транспорт

Како Apple Premium Reseller од највисок степен и палетата на производи која ја нудиме посебно внимание посветуваме на транспортот и испораката на истите производи. Нашите пратки се осигурани со што се гараннтира дека купувачот ќе ги добие во оригинална амбалажа и во неоштетено состојба. Трошокот за осигурувањето на пратката ни во еден смисол не е наменет за купувачот кој го нарачал производот.

Начини на плаќање

Плаќање по профактура (уплата на жиро сметка)
Нудиме можност за плаќање преку банкарски трансфер на нашата жиро сметка. Нарачаните производи ги испорачуваме откако уплатата ќе биде евидентирана. Доколку се одлучите за овој начин на плаќање, откако ќе ја направите нарачката за посакуваните производи ние преку e-mail ќе Ви испратиме профактура во најбрз можен рок. Работно време за платен промет е до 09:00 до 17:00. Овој начин на плаќање можат да го искористат како физички така и правни лица.

Плаќање во готово при превземање
Нарачаните производи можете да ги платите во готово на курирот додека ѓи превземате Вашите производи. Овој начин на плаќање можат да го искористат само физички лица.

Плаќање со картичка
Нудиме можност за плаќање со картичка преку интернет. Ваквата врста на трансакција е во истиот момент видлива на нашата банкарска сметка. Плаќањето на рати со оваа метода моментално не е достапнa. Овој начин на плаќање можат да го искористат како физички така и правни лица.

Поврат

Со ваша одлука во секој момент пред испораката можете да се откажете од дел или од целата нарачка, доколку за тоа писмено не известите (преку е-маил на webshop@istyle.mk).

Ако во овој период се одлучите да ја откажете нарачката и ако не известите писмено, ви ја враќаме вашата уплата. Производите кои ѓи враќате мора да бидат оригинално спакувани и во неоштетена амбалажа, не треба да бидат користени и мора да бидат комплетни (како во моментот пред испораката) и испратени заедно со оригиналните документи за купување.

Не враќајте користени производи!

Доколку сакате да ги вратите производите ќе треба прво да ги донесете во нашиот овластен сервис за да се утврди нивната состојба.

Ова право на враќање на купени производи не се однесува на потрошен материјал како ни на производите кои по составот се подложени на трошење. Ова право не се однесува на програмски пакети кои претходно се отварани. Враќањето на средства ќе го извршиме со дознака на Ваша сметка во рок од 15 дена после уредно примените производи. Го задржуваме правото од откажување на продажбата односно поништување на делото од цел на нарачка, со писмено известување од купувачот, во следниве случаеви:

- кога нарачаниот производ престанал да се произведува или да се продава;

- кога дошло до значајни промени на условите за набавка;

- кога цената е очигледно занчително пониска;

Во случај на откажување од продажба настојуваме во договорот со купецот да пронајдеме оптимално решение за производи кои не можеме да ги набавиме, а во случај на невозможни испораки на дел или на цела нарачка, ќе се изврши враќање на уплатените средства, во склад со законот.

Доколку робата Ви има пристигнато оштетена неопходно е да ја контактирате курирската служба во рок од 24 часа. Доколку робата Ви има пристигнато неоштетена но не исправна ќе Ве замолиме да испратите mail на адреса webshop@istyle.mk