Parallels Desktop 11 за Mac:

Parallels Desktop 11 за Mac

SKU
PDFM11L-BX1-EU

Parallels Desktop 11, дизајниран за корисници кои се префрлаат од PC на Mac и за корисниците кој често треба да користат апликации кои не се на Mac.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Parallels Desktop
Најлесно, најбрзо и најмоќно решение за извршување на Windows апликации на Mac без рестартирање. # 1 изборот на корисници на Mac повеќе од 8 години, со над 5 милиони примероци продадени.

Mac свежина во Windows Apps
Стартувајте ги апликациите за Windows од Dock, користете OS x гестови во Windows апликациите и копирајте & поставете и менувајте помеѓу Mac и Windows.

Префрлување од PC до Mac?
Ние ви олеснуваме да ги добиете сите ваши датотеки, апликации, browser bookmarks и многу повеќе од вашиот PC на вашиот Mac.

Моќни перформанси
Поддршката за 16vCPUs и 64 GB RAM меморија ви овозможува лесно да ги стартувате дури и најсложените апликации.

Стартувај какви било програми за Windows на Mac
Користете Internet Explorer, Windows Media Player, Access и 100-тите други апликации кои не се достапни на Mac.

Подесување со еден "click"
Додека се конфигурира виртуелната машина на Windows, софтверот автоматски ќе ги прилагоди оние работи кои најмногу ги користите: апликации за продуктивност, дизајн, development или игри.

Не е само за Windows
Поддршката за водење на широк спектар на оперативни системи, вклучувајќи OS X Mavericks, Windows 8.1 и & amp; 7, Linux и Google Chrome значи дека можете да направите речиси било што на вашиот Mac.

Подготвен за OS X Yosemite
Ние сме возбудени како вас за претстојното ослободување на Yosemite. Нашите инженери се тежнеат на работа и осигуруваме дека ќе ја донесеме новата Yosemite свежина на Windows апликациите!

Производител
Parallels
EAN code
846829004184
End of life
No
Compatibility OS
El Capitan, Yosemite, Windows 8, Windows 10
Packaging
Licence