Ова е само почеток

Купувајќи Mac од нас е само почеток на една прекрасна врска. Проверете ги следните услуги кои ќе ви помогнат да добиете најмногу од Вашиот нов Mac.

Обука

Ви нудиме обука, демо и различни настани со кои добивате повеќе забава, а исто така на вас и вашиот Mac Ви овозможуваат поголема продуктивност.

Услуги за инсталирање

Ние се грижиме за инсталирање на дополителен хардвер или софтвер.

Поправки

Apple сертифицираниот персонал ви е на дофат за да одговорат на вашите прашања и проблеми и да ги извршат потребните поправки на вашиот Mac

Прашајте член на нашиот персонал за повеќе информации во врска со услугите и цените