Polaroid ZIP Mobile Printer - White:

Polaroid ZIP Mobile Printer - White

SKU
POLMP01W
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Polaroid ZIP Mobile Printer - White
Производител
Polaroid
Weight
No
EAN code
840102108965
End of life
No
Боја
No
Compatibility
No
Compatibility iOS
No
Compatibility
No
Connectivity
No
Wireless connection
No
Security
No
Батерија
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No
Вредност
No
validity
No