MacBook Pro

Прикажаната цена е вредноста од солидно зачуван iPhone 6 16GB преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Цената може да биде дополнително намалена за понов или друг модел.

Премини на iPhone Xʀ
Сега замени го твојот iPhone 6 за iPhone Xʀ по фантастична цена.
iPhone Xʀ веќе од
48.509 МКД или помалку*

Заштеди 7.480 МКД

Пример ⏤ СТАРО ЗА НОВО
Производ:
iPhone Xʀ 64GB
Редовна цена:
55.990 МКД
Промо цена:
51.999 МКД
Производ за откуп:
iPhone 6 16GB
Откупна вредност:
3.490 МКД*
Конечна цена:
48.509 МКД
Заштеда
7.480 МКД
Информативен пресметка
СТАРО ЗА НОВО
Замени и заштеди на твојот нов iPhone Xʀ!
Едноставно. Брзо. Згодно.

Вистинско време да го замениш твојот iPhone 6!

Твојот iPhone 6s претвори го во попуст!

Заштеди на твојот нов
iPhone Xʀ!

Бараш нешто друго? Провери тука

iPhone Xʀ
Зошто iPhone Xʀ?
45% поголем екран во дизајн кој е за само 20% поголем од дизајнот на iPhone 6;
5 часа подолг век на батеријата за пребарување;
iPhone Xʀ е 3 пати побрз од iPhone 6;
направи поколоритни фотографии со повеќе детали и користи ги новите опции за Depth Control и Portrait mode;
Повеќе меморија, iPhone Xʀ има 4 пати поголема меморија од iPhone 6;
лесен за употреба, сега со Face ID, побезбеден, полесен и побрз од Touch ID кај iPhone 6;
исклучителни материјали, iPhone Xʀ го има најиздржливото стакло кај еден паметен телефон.
Избери го твојот нов iPhone

Прикажаната цена е вредноста од солидно зачуван iPhone 6 16GB преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Цената може да биде дополнително намалена за понов или друг модел.

Често поставувани прашања
Кога можам да ја направам замената и дополнително да заштедам?
Замената на Вашиот стар уред можете да ја направите секој ден од понеделник до недела од 10 до 22 часот во iSTYLE, Skopje City Mall.
Дали можам да донесам телефон за замена од друг производител?
Да, можете да донесете телефон од било кој производител и дополнително да заштедите на Вашиот нов iPhone.
Што значи "или помалку"?
Прикажаната цена на уредот е со веќе калкулиран попуст од вредноста земена како пример за замена на солидно сочуван iPhone 6 16GB, а цената на новиот уред (iPhone XR) може дополнително да биде намалена за понов модел на iPhone или телефон од друг производител.
Како може да дознаам повеќе?
За повеќе информации испратете ни мејл или посетете не во iSTYLE, Skopje City Mall.