Одлични додатоци

Одберете Mac, iPad, iPhone или Apple Watch и додадете во кошничка еден од додатоците наведени подолу по цена од 600 денари. Попустот ќе се пресметува автоматски.

Изберете го вашиот уред:

Mac iPad iPhone Apple Watch

Прикажаната цена се однесува на Apple Earpods with Lightning конектор или Apple USB-C to Lightning кабел (1 m). Понудата важи од 16.11. до 31.12.2023 година.