Добри вести за твојот iPhone!

Што добивам?

Преку нашиот овластен Apple сервис, ние ви нудиме можност за замена на батеријата по промотивна цена на следниве уреди : iPhone 6/iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 7/iPhone 7 Plus, iPhone 8/iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs/Xs Max, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max. .

Промо цени

  • iPhone 6 Plus / iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 8/ iPhone 8 Plus од 1.290 МКД со вклучен ДДВ и монтажа!
  • Цена за батерии кои не се на промо цена:
    iPhone 6/6S , iPhone 7/ iPhone 7 Plus - 2.290 МКД
    iPhone X, iPhone Xs/Xs Max, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max - 4.990 МКД
    iPhone X, iPhone Xs/Xs Max, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max - 5.990 МКД

Како до нова батерија?

За да ја променита батеријата по промотивна цена на Вашиот iPhone потребно е однапред да го закажете Вашиот термин со цел да не губите време. Закажи термин тука

*Количините се ограничени, затоа резервирајте си ја Вашата батерија што побрзо и дајте му нова енергија на Вашиот iPhone за да работи побрзо и подолго, со оригинална батерија и во овластен сервис на Apple.

Добри вести за твојот iPhone!

Што добивам?

Преку нашиот овластен Apple сервис, ние ви нудиме можност за замена на екран на сите iPhonе модели и бесплатна дијагностика и чистење на уредот при замената на екранот.

Цена за замена на екран?

Проверете ја цената за вашиот модел на нашиот ценовник тука.

Како до замена на екран?

За да го промените екранот на Вашиот iPhone потребно е однапред да го закажете Вашиот термин со цел да не губите време. Закажи термин тука

iSTYLE

iSTYLE
Skopje City Mall
Продавница и сервис

Продавница ПОН - НЕД:
од 09:00 до 22:00

Сервис ПОН - ПЕТ:
од 09:00 до 17:00