Speck Balance футрола за iPad Pro 11":

Speck Balance футрола за iPad Pro 11"

SKU
122011-1050

Футрола со заштита од паѓање до 2 метри. Balance Folio го заштитува вашиот iPad безбедно од пад и гребнатини. Прилагодлив држач. Без разлика дали читате, пишувате или едноставно го гледате Вашето омилено ТВ шоу, Balance Folio е прилагодлив држач. Два цврсти и долготрајни слоеви за максимална заштита Тврд надворешен слој и мек IMPACTIUM ™ слој со научно изградени пад зони кои обезбедуваат два слоја на заштита во тенка, едноделна футрола. Цврстиот екстериер се спротивставува на пад и гребнатини, а поликарбонатниот периметар спречува оштетувања на футролата. "Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на iPad-от од гребење и оштетување ако ви падне на предниот дел. Магнетски преден дел кој се вклопува совшрено за максимален тенок дизајн. Овозможено wake/sleep. Нашравена од материјали што се лесни за чистење, за перфектна секојдневна употреба.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Футрола со заштита од паѓање до 2 метри. Balance Folio го заштитува вашиот iPad безбедно од пад и гребнатини. Прилагодлив држач. Без разлика дали читате, пишувате или едноставно го гледате Вашето омилено ТВ шоу, Balance Folio е прилагодлив држач. Два цврсти и долготрајни слоеви за максимална заштита Тврд надворешен слој и мек IMPACTIUM ™ слој со научно изградени пад зони кои обезбедуваат два слоја на заштита во тенка, едноделна футрола. Цврстиот екстериер се спротивставува на пад и гребнатини, а поликарбонатниот периметар спречува оштетувања на футролата. "Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на iPad-от од гребење и оштетување ако ви падне на предниот дел. Магнетски преден дел кој се вклопува совшрено за максимален тенок дизајн. Овозможено wake/sleep. Нашравена од материјали што се лесни за чистење, за перфектна секојдневна употреба.

Производител
Speck
End of life
No
Материјал
Plastic
Боја
црна
Бои
Black
iPad компатибилност
iPad Pro 11"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Sleeps/wakes iPad
Yes