Speck 9.7-inch iPad Pro SMARTSHELL PLUS CLEAR/CLEAR CORE 3 PACKAGING:

Speck 9.7-inch iPad Pro SMARTSHELL PLUS CLEAR/CLEAR CORE 3 PACKAGING

SKU
77644-5085
Доколку го користите само оригиналниот Apple Smart Cover за Вашиот iPad, тогаш потребен Ви е само задниот заштитен дел или Speck SmartShell.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Доколку го користите само оригиналниот Apple Smart Cover за Вашиот iPad, тогаш потребен Ви е само задниот заштитен дел или Speck SmartShell. Оваа лесна, ултра-тена и тврда футрола ќе го покрие задниот дел на Вашиот iPad и беспрекорно ќе се искоординира со Вашиот Apple Smart Cover. Оваа футрола е мека на допир со цел да Ви обезбеди сигурен и удобен зафат!
Производител
Speck
EAN code
848709034328
End of life
No
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No