Sphero BB-8 App Controled Droid:

Sphero BB-8 App Controled Droid

SKU
R001R0W

Благодарение на напредната технологија можете одблиску да се запознаете со неодоливиот Дроид од Star Wars - BB-8


Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Благодарение на напредната технологија можете одблиску да се запознаете со неодоливиот Дроид од Star Wars - BB-8! BB-8 Sphero, се контролира со мобилен уред со апликацијата која што може да ја преземете од AppStore на Apple. Можете Вие да го контролирате или да го оставите сам да ги запознава патеките. Можете да направите и холографска снимка која што тој може да ја пренесе.
Производител
Orbotix
EAN code
851897003755
End of life
No
Боја
разнобојна
Капацитет
No
Compatibility iOS
iOS 7 and higher
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display, iPad (3. gen)
iPod Compatibility
iPod touch (5th gen.)