Tribe Pixar USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-pixar-usbflashdrive-mk
Боја
сина %
зелена %
црвена %
бела %
жолта %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Pixar создава магични анимирани филмови сакани од млади и стари повеќе од 30 години. Сега волшебниот свет на Disney и Pixar пристигна во Tribe! Доживејте ги омилените моменти од Toy Story, Monters Inc. и Big Hero 6 со оваа нова колекција.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Tribe
Модел
No
Големина
No
End of life
No
Боја
No
Меморија
No
Капацитет
16 GB
HDD trays
No
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742129108
Боја
разнобојна
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742129054
Боја
бела
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742129061
Боја
црвена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742129092
Боја
жолта
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742129078
Боја
сина
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742129085
Боја
зелена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0

Product declaration