Tribe Star Wars USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-star-wars-usb-flash-drive-mk
Боја
црна %
кафеава %
сребрена %
Goldie (Gold for -ap) %
портокалова %
бела %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Одамна во галаксија далеку, далеку ... Број еден star saga во светот се врати! Земи ги своите ласерски мечеви затоа што нема да има примирје. Кој ќе ја спаси Галаксијата од Темната страна? Шеснаесет USB флеш дискови поделени во две групи - светла страна и темна страна. Собери ги сите!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Tribe
Модел
No
Големина
No
End of life
No
Боја
No
Меморија
No
Капацитет
No
HDD trays
No
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8034135437402
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742128811
Боја
сребрена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742128835
Боја
бела
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742120815
Боја
црна
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742128842
Боја
портокалова
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8055742128828
Боја
црвена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8034135437419
Боја
сина
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
Weight
0.1000
EAN code
8034135437396
Боја
кафеава
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0

Product declaration