Tucano Minerale Folio case for iPad 9.7inch (2017)

SKU
conf-tucano-minerale-folio-case-ipad-9.7-inch-2017-mk

Folio футролата за iPad 9.7" е одличниот избор за вас со својата круто отпорна позадина и преден дел кој ви овозможува преклопување на футролата за лесно користење на камерата. Со едноставно движење Minerale може да се претвори во практичен штанд со различни позиции за пишување, сурфање на интернет, гледање филмови и фотографии.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Folio футролата за iPad 9.7" е одличниот избор за вас со својата круто отпорна позадина и преден дел кој ви овозможува преклопување на футролата за лесно користење на камерата. Со едноставно движење Minerale може да се претвори во практичен штанд со различни позиции за пишување, сурфање на интернет, гледање филмови и фотографии.

Производител
Tucano
End of life
No
iPad компатибилност
iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Производител
Tucano
EAN code
8020252080072
Материјал
Leather
Боја
Goldie (Gold for -ap)
iPad компатибилност
iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Full case
Производител
Tucano
EAN code
8020252080256
Боја
Вселенски сива
iPad компатибилност
iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Full case
Производител
Tucano
EAN code
8020252080102
Материјал
Leather
Боја
сребрена
iPad компатибилност
iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Full case