Tucano Nido HardShell за MacBook Air 13"

SKU
conf-tucano-nido-hard-shell-case-for-macbook-air-13-mk
Боја
Black %
Clear / Transparent %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Модерна Nido футрола изработена од траен поликарбонат кој го заштитува лаптопот од гребнатинки. На долниот дел е обложен со гумена постава која ќе спречи од лизгање на лаптопот по работната површина, но се грижи и за стабилноста на лаптопот. На долната страна се наоѓа отвор кој овозможува постојана циркулација на воздух, а со тоа и ефикасно ладење.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Tucano
Големина
No
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Tucano
Weight
0.2700
EAN code
8020252048027
Боја
Clear / Transparent
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Tucano
Weight
0.2700
EAN code
8020252053274
Боја
Black
Големина
MacBook Air 13inch
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Димензија и тежина
32,9 x 23,1 x 2,1
Производител
Tucano
Weight
0.2700
EAN code
8020252048034
Боја
Blue
Големина
MacBook Air 13inch
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"

Product declaration