Tucano Work Out III Slim Bag 13inch

SKU
conf-tucano-work-out-3-slim-bag-13-mk

Иконичниот модел на колекцијата, Work_Out 3 slim bag, за MacBook Pro или лаптопот до 13", стилски го одразува оригиналниот дизајн, но сега има контрастна боја во внатрешниот простор и торбичка за дополнителна опрема. Доаѓа со отстранлив лента за на рамо и внатрешен простор со систем за заштита од удари за да го заштити вашиот лаптоп.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Екстра тенка најлонска торба
  • Повеќе функционален џеб
  • Внатрешен анти-лизгачки систем за уредот
  • Отстранлив ремен за на рамо
Производител
Tucano
End of life
No
Case Size
13"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook Pro 13"
Производител
Tucano
Weight
0.5940
EAN code
8020252087446
Боја
црна
Материјал
Nylon
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
13 inch
Производител
Tucano
Weight
0.5940
EAN code
8020252087477
Боја
црвена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Капацитет
13 inch
Производител
Tucano
Weight
0.5940
EAN code
8020252090668
Боја
розева
Материјал
Polyester
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
13 inch
Производител
Tucano
Weight
0.5940
EAN code
8020252087415
Боја
сина
Материјал
Nylon
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
13 inch
Производител
Tucano
Weight
0.5940
EAN code
8020252087811
Боја
темно зелена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 13"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
13 inch