TwelveSouth Compass 2 portable stand for iPad; iPad mini and tablets - silver.

SKU
12-1312/B
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

Compass 2 е паметен држач за повеќекратна употреба оптимизиран за работа со iPad Pro 9,7 инчи и сите генерации на iPad Air и iPad Mini уреди. Овој компактен држач служи како стабилно пано кое го држи Вашиот iPad во Portrait или Landscape мод. Користете го за hands-free преглед и интеракција со Вашиот iPad.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
TwelveSouth
Weight
0.2000
Боја
сребрена
End of life
No
Капацитет
No