TwelveSouth Fermata Headphone Charging Stand; intl. Version - black

SKU
12-1637

Избраниот уред моментално го немаме на залиха.
Кликни го копчето "МЕ ИНТЕРЕСИРА" и ние ќе те известиме кога уредот ќе биде повторно достапен.

 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Правилен третман за вашите слушалки. Кога ќе стиснете пауза на Apple Music, не ги фрлајте вашите квалитетни слушалки на маса и не ги ставајте во фиока. Чувајте ги на сигурно место така што ќе ги ставите на Fermata држачот. Овој држач е прекриен со мека обработена кожа. Кога вашите слушалки чинат колку еден автомобил, не мислите ли дека треба правилно да се чуваат? Безжични слушалки се супер се додека не се испразни батеријата. Повеќето модели на слушалки доаѓаат само со краток кабел но без адаптер. Кога треба да ги наполните вашите слушалки барате слободен приклучок што може да представува проблем доколку имате нов MacBook. Но Вие можете да го имате Fermat држачот кој е решение за овој проблем. USB кабелот за полнење има и паметен USB конектор кој дозволува да ги поврзете Вашите слушалки на било кој влез. Доколку не се полни Micro-USB кабелот се наоѓа во внатрешноста на постолјето на Fermat држачот. Fermat доаѓа со адаптер и кабел од 2м. Исто така содржи еден екстра USB порт.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
TwelveSouth
Weight
0.4000
EAN code
811370021188
Боја
Black
Модел
No
Големина
No
Капацитет
No
Материјал
Aluminium
Што има во кутијата?
Fermata Heaphone Stand
2-meter Power Cable
Earbud Hook
International 2 A USB Wall Charger (includes adapters for Contental Europe, Australia/New Zealand, UK/Hong Kong/Singapore & China)
Коментар
Fermata Headphone Stand
Width (base): 138 mm
Depth (base): 138 mm
Height: 250mm
Width (post cushion): 35 mm
Depth (post cushion): 89 mm
Weight: 0.37 kg
Power Cable Length: 2 meters

Fermata International Charger
Output: USB 5V at 2A
Plug Compatibility: Continental Europe, Australia / New Zealand, UK / Hong Kong / Singapore, China

Product declaration