TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air:

TwelveSouth HiRise for MacBook Pro / MacBook Air

SKU
12-1222/B

HiRise за MacBook е држач кој се карактеризира со прекрасен дизајн и можност за менување на висина со цел да постигнете десктоп искуство со вашиот лаптоп. HiRise дозволува да го подигнете Вашиот MacBook Pro или MacBook Air на повеќе различни висини што го прави перфектен за сите MacBook компјутери.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

HiRise за MacBook е држач кој се карактеризира со прекрасен дизајн и можност за менување на висина со цел да постигнете десктоп искуство со вашиот лаптоп. HiRise дозволува да го подигнете Вашиот MacBook Pro или MacBook Air на повеќе различни висини што го прави перфектен за сите MacBook компјутери.

Производител
TwelveSouth
Weight
No
EAN code
811370020440
End of life
No
Материјал
Aluminium, Rubber
Боја
сребрена
Compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
No
Dimensions
Width (base): 7.16 inches (182 mm) Depth (base): 8.07 inches (205mm) Width (arm span): 10.6 inches (270 mm) Min. Height: 3.7 inches (94mm) Max. Height: 5.6 inches (142 mm) Weight: 1.75 pounds (0.79 kg)
Ports and Interfaces
No
Што има во кутијата?
1 x TwelveSouth HiRise for MacBook
Гаранција
No
Коментар
No