UAG Plasma iPhone 12/12 Pro - ICE

SKU
112353114343
 

Достапност

Слични производи

Black Silicone Case | iPhone 12/12 Pro MagSafe compatible
Black Silicone Case | iPhone 12/12 Pro MagSafe compatible
2.190 МКД

Достапен производ

Ballet Pink Silicone Case | iPhone 12/12 Pro MagSafe compatible
Ballet Pink Silicone Case | iPhone 12/12 Pro MagSafe compatible
Special Price 890 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

NEXT ONE CLEAR SHIELD CASE CASE FOR IPHONE 12 / 12 PRO
NEXT ONE CLEAR SHIELD CASE CASE FOR IPHONE 12 / 12 PRO
Special Price 890 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

EPICO TWIGGY GLOSS CASE iPhone 12 / 12 Pro (6,1") - white transparent
EPICO TWIGGY GLOSS CASE iPhone 12 / 12 Pro (6,1") - white transparent
Special Price 790 МКД
Regular Price 1.490 МКД

Достапен производ

NEXT ONE силиконска маска за iPhone 12 | 12 PRO - црвена
NEXT ONE силиконска маска за iPhone 12 | 12 PRO - црвена
Special Price 590 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

NEXT ONE заштитно стакло за iPhone 12 | 12 Pro
NEXT ONE заштитно стакло за iPhone 12 | 12 Pro
2.190 МКД

Достапен производ

iPhone 12 | 12 Pro Clear Case with MagSafe
iPhone 12 | 12 Pro Clear Case with MagSafe
4.590 МКД

Достапен производ

NEXT ONE заштитно стакло за iPhone 12 | 12 Pro (ALL-ROUNDER)
NEXT ONE заштитно стакло за iPhone 12 | 12 Pro (ALL-ROUNDER)
Special Price 890 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

NEXT ONE силиконска маска за iPhone 12 | 12 PRO - црна
NEXT ONE силиконска маска за iPhone 12 | 12 PRO - црна
Special Price 590 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

Red Silicone Case | iPhone 12/12 Pro MagSafe compatible
Red Silicone Case | iPhone 12/12 Pro MagSafe compatible
Special Price 890 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

NEXT ONE заштитно стакло за iPhone 12 | 12 Pro (PRIVACY)
NEXT ONE заштитно стакло за iPhone 12 | 12 Pro (PRIVACY)
2.190 МКД

Достапен производ

"iStyle Hero Magnetic Case pro iPhone 12 / 12 Pro (6,1"") - transparent"
"iStyle Hero Magnetic Case pro iPhone 12 / 12 Pro (6,1"") - transparent"
Special Price 1.390 МКД
Regular Price 1.790 МКД

Достапен производ

Детали

Основата на нашиот Pathfinder е серијата Plasma. Сериозна лесна заштита за авантуристички лица. Заедно со видливиот саќе или про транспарентен изглед на мрежата, серијата Plasma ви го подига дизајнот за еден степен. Секогаш подготвени! Подготвени за викенд патување во пустина или што и да ви донесе денот.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
UAG
iPhone компатибилност
iPhone 12 Pro, iPhone 12

Product declaration